• Facebook
  • Instagram
  • White Youtube Icoon
  • White Google+ Icon

Trainen als een echte STP Talent

Voetbalschool 

 

Trainingsprogramma

Iedereen van 4 tot en met 13 jaar met de ambitie om beter te worden, kan zich aanmelden voor de voetbalschool. Plezier beleven aan de trainingen en jezelf verbeteren staat bij ons voorop. Iedereen is bij ons welkom!

 

Het trainingsprogramma van de voetbalschool richt zich op de ontwikkeling van een aantal deelaspecten binnen het voetbal: techniek, loop- en coordinatie en tactiek. Het trainingsprogramma is voor iedereen toegankelijk, ongeacht niveau. De groepen worden ingedeeld op niveau en fysiek. De voetbalschool maakt gebruik van gekwalificeerde trainers en BVO talenten om deelnemers te ontwikkelen op het gebied van:

 

voetbaltechniek, totale balcontrole, kappen en draaien, 1 tegen 1 situaties, hoog baltempo, voetballen in de kleine ruimte, afwerken op goal, 
aanname, pasing, traptechniek, afschermen en loop/coördinatie. 

 

Trainingsdagen
De trainingen van de voetbalschool worden iedere zondag van 10:00 tot 11:00 uur verzorgd. Op dit moment is het mogelijk om 1 maal in de week te trainen. Alle trainingen worden verzorgd op Sportpark de Eendracht

Aanmelden?
U kunt al vanaf €33 per maand deelnemen aan de trainingen. Het inschrijfgeld bedraagt €30. Hiervoor ontvangt u een Nike Academy kledingset. De kledingset bestaat uit een shirt, kortebroekje en kousen. Het is verplicht om in de kleding van de voetbalschool te trainen.

Een inschrijving is pas definitief wanneer je alle benodigde informatie hebt aangeleverd en een bevestiging per e-mail hebt ontvangen. Om zo snel mogelijk ingeschreven te staan, raden wij u aan om online het formulier in te vullen en de betaling te voldoen. Zodra wij het ingevulde inschrijfformulier + inschrijfgeld (€30) hebben ontvangen, zullen wij een bevestigingsmail sturen. Indien u nog geen bevestigingsmail heeft ontvangen is deelnemen aan de trainingen nog niet mogelijk. Het is ook mogelijk om het inschrijfformulier op locatie in te vullen en in te leveren. Wij kunnen echter niet garanderen dat er nog plekken beschikbaar zijn.  

n

 

Everything You Need. And More.

 

personal-development-2-615728.png

Ontwikkeling

Ontwikkeling op het gebied van techniek, loop- en coordinatie en tactiek.

18093-200.png
user-512.png

Koptekst 1

Vakbekwame trainers

Persoonlijke aandacht

Wij maken gebruik van gecertificeerde trainers.

Wij werken uitsluitend met kleine groepen.

img_363061.png

Doorstroom

Doorstroom naar onze Talent Academy is mogelijk.

Abonnement 

Kies het abonnement dat het beste bij u past.

AANBEVOLEN

Heel seizoen 

EUR 500

minimaal 33 trainingen 

Bespaar €46

Geen inschrijfkosten

Nike Academy kledingset

Nike Bal

2e kind 50% korting

10% korting op alle STP events

Doorstroom Talent Academy mogelijk

Selecteren

Maand

EUR 60

minimaal 4 trainingen 

-

-

Nike Academy kledingset

Nike Bal

2e kind 50% korting

-

Doorstroom Talent Academy mogelijk

10-rittenkaart

EUR 150

10 trainingen 

-

-

Nike Academy kledingset

Nike Bal

2e kind 50% korting

-

Doorstroom Talent Academy mogelijk

Selecteren

* Tussentijdse instroom is mogelijk

Wat is het verschil tussen de Voetbalschool en de Talent Academy?


De Talent Academy is alleen toegankelijk voor uitzonderlijke voetbaltalenten, die op divisieniveau spelen. De voetbalschool is daarentegen toegankelijk voor iedereen vanaf 4 tot en met 13 jaar, ongeacht niveau. De groepen worden ingedeeld op fysiek en niveau. Het is mogelijk om via de voetbalschool door te stromen naar de Talent Academy.
Zijn er kosten verbonden aan een proefles?


Er zijn geen kosten verbonden aan de proefles. Je kunt geheel vrijblijvend een gratis proefles volgen. Wij vinden dat een deelnemer eerst onze trainingen dient te ervaren, voordat deze zich inschrijft. Direct inschrijven zonder een proefles te volgen is uiteraard ook mogelijk.
Waarom is kiezen voor een heel seizoen voordeliger?


Als u kiest voor een heel seizoen bespaart u in totaal €46.

De voetbalschool traint vanaf midden september tot en met midden juli, met een winterstop van 2 maanden. Dit komt neer op 8 maanden training. Een totaalbedrag van €264, komt neer op een maand bedrag van €33. Dit scheelt u per seizoen €16 + €30 aan inschrijfgeld.
Is het mogelijk om door middel van het SportFonds te betalen?


Heeft u onvoldoende inkomen waardoor uw kind niet kan sporten? Dan kunt u gebruik maken van het Jeugdsportfonds. Via het jeugdsportfonds kunt u bij ons betalen voor zowel het lidmaatschap als kledingset. Geef van te voren aan dat u gebruik maakt van het Jeugdsportfonds.
Ik heb geen bevestiging ontvangen per e-mail om deel te nemen aan de trainingen?


Als u nog geen bevestigingsmail heeft ontvangen dan zijn hier 2 redenen voor:


1. Wij hebben uw inschrijfformulier niet ontvangen.

2. U heeft het inschrijfgeld (€30) nog niet voldaan.

Zorg ervoor dat bovenstaande in orde maakt, zodat uw kind z.s.m. kan deelnemen aan de trainingen. U kunt altijd contact met ons opnemen om uw inschrijving zo snel mogelijk in orde te maken.
Ik heb geen bevestiging ontvangen voor een gratis proefles?


Als u gebruik wilt maken van een gratis proefles, zullen wij dit per e-mail bevestigen. Wij streven ernaar om alle aanmeldingen binnen 2 werkdagen te bevestigen. Indien u na 2 werkdagen nog geen bevestiging heeft ontvangen, raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen