top of page
 • Facebook
 • Instagram
 • White Youtube Icoon
 • White Google+ Icon

Trainen als een echte STP Talent

Voetbalschool 

De voetbalschool is toegankelijk voor spelers van 7 t/m 12 jaar. De voetbalschool is verdeeld in twee niveaus: Academy en Academy PRO

Academy 

De Academy groep is toegankelijk voor alle spelers van 7 t/m 12 jaar, ongeacht het niveau.

De focus bij de Academy groep ligt op de basisprincipes van het voetbal: o.a. balbehandeling, techniek en loopcoördinatie.

 

De trainingen vinden iedere zondag plaats van 16:30 tot 17:30 uur op het Sportpark de Eendracht.

Academy PRO

De PRO groep is voor spelers van 7 t/m 12 jaar die zijn uitgenodigd of geselecteerd.

 

De groepsgrootte is beperkt tot maximaal 10 spelers per trainer, om individuele aandacht te waarborgen. De trainingen zijn gericht op wedstrijdsituaties en omvatten onder andere aanname, passen, passeren, positie, techniek en schotkracht.

 

De PRO groep traint 1,5 uur in plaats van 1 uur. De trainingen vinden iedere zondag plaats van 16:30 tot 18:00 uur op het Sportpark de Eendracht.

Contributie
Voor het nieuwe seizoen 2023/2024 gelden de volgende contributiebedragen:
Academy groep: €10 per training.
Academy PRO groep: €15 per training.

Het is mogelijk om de contributie in twee termijnen te betalen. Als je ervoor kiest om het bedrag in één termijn te voldoen, ontvang je een korting van 10% op het gehele contributiebedrag. Het is uiteraard ook mogelijk om via SportFonds te betalen. 

Let op: Om zoveel als mogelijk in vaste groepen te trainen, is het alleen mogelijk om je voor een volledig seizoen (39 trainingen) in te schrijven. 

 

Kleding

Het is verplicht om in de kleding van onze academy te trainen. Deze kleding is verkrijgbaar via Voetbalshop. De minimale benodigde stukken zijn een shirt, kortebroek en kousen. De overige kledingstukken zijn optioneel.

Aanmelden

Het is mogelijk om je aan te melden voor een gratis proefles. De proefles is er om nieuwe deelnemers kennis te laten maken met de voetbalschool en onze trainingen. Aanmelden voor een gratis proefles

31.png

Everything You Need. And More.

 

personal-development-2-615728.png
18093-200.png
user-512.png
img_363061.png

Ontwikkeling

Ontwikkeling op het gebied van techniek, loop- en coordinatie en tactiek.

Koptekst 1

Vakbekwame trainers

Persoonlijke aandacht

Doorstroom

Wij maken gebruik van gecertificeerde trainers.

Wij werken uitsluitend met kleine groepen.

Doorstroom naar de Academy PRO is mogelijk.

 • Wat is het verschil tussen Academy en Academy PRO?
  Er zitten een aantal verschillen tussen de Academy en Academy PRO: Niveau De Academy PRO is alleen toegankelijk voor spelers die al wat verder zijn en de basisprincipes beheersen. De Academy is daarentegen toegankelijk voor iedereen vanaf 7 tot en met 12 jaar, ongeacht niveau. Beide groepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Het is mogelijk om via de Academy door te stromen naar de Academy PRO. Trainingsduur De Academy PRO traint 90 minuten in plaats van 60 minuten. Trainingsprogramma In principe beheersen de spelers van de Academy PRO al over de basisprincipes (balbehandeling, techniek en loopcoördinatie). De trainingen van de Academy PRO zijn gericht op wedstrijdsituaties en omvatten onder andere aanname, passen, passeren, positie, techniek en schotkracht. Contributie De contributie van de Academy PRO ligt vanwege de trainingsduur iets hoger dan de Academy groep. De contributie voor de Academy PRO groep bedraagt EUR 65 per maand en die van de Academy EUR 40 per maand. Groepsgrootte In beide groepen willen we de individuele aandacht waarborgen en zetten we vakbekwame trainers in. De Academy PRO groep is echter gegarandeerd beperkt tot een groepsgrootte van maximaal 10 spelers per trainer.
 • Hoe meld ik de deelnemer aan voor de Academy PRO?
  De Academy PRO groep is toegankelijk op basis van uitnodiging en selectie. U heeft bij het aanmelden uiteraard de keuze om de deelnemer aan te melden voor de Academy of Academy PRO groep. Om het niveau te borgen, zullen wij eerst een gratis proefles aanbieden. Tijdens de proefles zullen de trainers beoordelen of de deelnemer het beste kan aansluiten bij de Academy of Academy PRO groep.
 • Zijn er kosten verbonden aan een proefles?
  Wij vinden het belangrijk dat u en de deelnemer de training eerst ervaren voordat u zich inschrijft. Er zijn geen kosten verbonden aan de proefles. Je kunt geheel vrijblijvend een gratis proefles volgen. Direct inschrijven zonder een proefles te volgen is uiteraard ook mogelijk.
 • Waarom kan ik alleen voor een heel seizoen inschrijven?
  Wij willen ervoor zorgen dat deelnemers zoveel als mogelijk in vaste groepen trainen. Wij zijn ervan overtuig dat dit de ontwikkeling van de deelnemer ten goede komt. Wij zien tal van voordelen op het gebied van de sociale interactie, teamgeest, continuïteit en consistentie en verantwoordelijkheid/discipline. Het is mogelijk, indien er nog plek is, om gedurende het seizoen in te stromen en deel te nemen tot aan het einde van het seizoen.
 • Het seizoen is al begonnen, kan ik mij nog inschrijven?
  Indien het seizoen al van start is gegaan, dan kunt u zich uiteraard nog inschrijven. Wij zullen beoordelen of er nog plek is in de groepen. Indien er nog plek is dan kan de deelnemer instromen tot aan het einde van het seizoen. Indien gewenst kunt u uiteraard gebruik maken van een gratis proefles, voordat u zich inschrijft.
 • Is het mogelijk om door middel van het SportFonds te betalen?
  Heeft u onvoldoende inkomen waardoor uw kind niet kan sporten? Dan kunt u gebruik maken van het Jeugdsportfonds. Via het jeugdsportfonds kunt u bij ons betalen voor zowel het lidmaatschap als kledingset. Geef van te voren aan dat u gebruik maakt van het Jeugdsportfonds.
 • Ik heb geen bevestiging ontvangen per e-mail om deel te nemen aan de trainingen?
  Als u nog geen bevestigingsmail heeft ontvangen dan zijn hier 2 redenen voor: 1. Wij hebben uw inschrijfformulier niet ontvangen. 2. U heeft het inschrijfformulier niet volledig ingevuld.
 • Ik heb geen bevestiging ontvangen voor een gratis proefles?
  Als u gebruik wilt maken van een gratis proefles, zullen wij dit per e-mail bevestigen. Wij streven ernaar om alle aanmeldingen binnen 2 werkdagen te bevestigen. Indien u na 2 werkdagen nog geen bevestiging heeft ontvangen, raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen

bottom of page